Pardini K2
• Strona 1 z 1
- Jabu
-
Pardini K2
Powiem tak, marzyłem o czymś takim po pierwszym moim spotkaniu LFS w Pszczelej na sylwetkach 2 lata temu:) Jak zobaczyłem tam Wasze pistolety wiedziałem że chce iść w ta stronę:) Po drodze był pożyczony beeman (dzięki serdeczne Pawlakom), było pożyczone HW40 (dzięki serdeczne Tompas), jedna czy dwie ligi strzelone z Walthera (dzięki raz jeszcze Tompas), był i w sumie jeszcze jest Artemis CP1M (dzięki serdeczne cały SW) a teraz jest :
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
- pawlaczyskis
-
Re: Pardini K2
Dopowiem, że strzela też tak dobrze jak wygląda. Pistolet z fajną historią! Dobra decyzja i pozostaje tylko trenować :)
CEL BEZ PLANU JEST TYLKO ŻYCZENIEM
VIS ZAMOŚĆ <3
Gość od pistoletów
- PPN, PD, PCZ, PSP
http://www.SerwisWiatrowy.pl
VIS ZAMOŚĆ <3
Gość od pistoletów
- Zagorek
- Grupa LFS
-
Normalnie Jacek teraz tylko trenować przed olimpiadą
Fajny jest.
Fajny jest.
BMK 40, Steyr EVO 10
Jeśli nie uwierzysz w to, że możesz wygrać, przegrasz zanim zaczniesz
Jeśli nie uwierzysz w to, że możesz wygrać, przegrasz zanim zaczniesz
- Oko
-
Jeżeli jest już przystrzelony, to Krzychu do dzieła. Ciekawy jestem Twoich wyników. Kiedyś przecież ta franca padnie (covid) i będzie to czas, by Tobą popykać gdzieś na łonie natury.

Nie wiesz jak się zachować, to zachowuj się przyzwoicie.
Boję się tych, którzy nie mając predestynacji, zajmują stanowiska, do których nie są powołani. Bo w tych ludziach małych rodzi się właśnie nikczemność, rodzi się największy obszar nikczemności.
Boję się tych, którzy nie mając predestynacji, zajmują stanowiska, do których nie są powołani. Bo w tych ludziach małych rodzi się właśnie nikczemność, rodzi się największy obszar nikczemności.
- Jabu
-
Strzela fantastycznie, tylko ja mu jeszcze trochę przeszkadzam
Ale jaram się jakbym skwarkę lizał
Wystrzelałem dzisiaj cały kartusz, kilkanaście tarcz. Na jednej, najlepszej nawet wszystko zmieściło się w czarnym ;D Kartusz już napompowany, czeka na jutrzejszy wieczór 
- pawlaczyskis
-
Jest klasa nie? Mistrzowska myśl techniczna przemawia przez tą zabawkę prawda? Uwielbiam konstrukcje które wymyślane i produkowane były z myślą o łamaniu kolejnych barier. Gdybym nie miał kosmicznego Morini ego to bym ze*@ł się z zazdrości! :p W sumie to i tak zazdroszczę uczucia!
Jeszcze raz gratulacje zakupu!!!
CEL BEZ PLANU JEST TYLKO ŻYCZENIEM
VIS ZAMOŚĆ <3
Gość od pistoletów
- PPN, PD, PCZ, PSP
VIS ZAMOŚĆ <3
Gość od pistoletów
- Jabu
-
To nie ma żadnego przełożenia na artemisa
Jak widzę, że śrut wylądował w "białym" mam wrażenie, że pistolet patrzy na mnie z wyrzutem i myśli sobie: "to przez Ciebie!"
A pistolet nie dość, że fantastyczny sam w sobie to jeszcze super się nazywa: K2 ;D Jestem zafascynowany górami najwyższymi od dawna więc jak zobaczyłem tą nazwę od razu zakochałem się w bestii 
- Łeza
-
Jeszcze raz gratuluję zakupu Jabu!
I.... i ZAZDRASZCZAM!!!
I.... i ZAZDRASZCZAM!!!

- Jabu
-
Historia nie ma końca i wciąż biegnie, tworzy się na naszych oczach i my ja tworzymy. Trochę z żalem a trochę nie sprzedałem ukochane i wymarzoną K2. Ale teraźniejszość i przyszłość też tworzymy sami, więc flasza część opowieści niebawem w wątku o innym tytule
A nowemu nabywcy życzę takich wyników jak na wczorajszych oględzinach, gdzie z marszu, po kilku kliknięciach przyrządami strzelił 90 pkt :) Ten sprzęt spokojnie stać na regularnie strzelanie 90+.
- Łeza
-
No ciekawe na co się przesiadasz

- Jabu
-
Kierunek jest jeden, tylko przystanki różne 
• Strona 1 z 1