10m - LFS też strzela match
- Zagorek
- Grupa LFS
-
Re: 10m - LFS też strzela match
Pierwsze w życiu strzelane Ppn 60
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
BMK 40, Steyr EVO 10
Jeśli nie uwierzysz w to, że możesz wygrać, przegrasz zanim zaczniesz
- rafhie
- Grupa LFS
-
Też dzisiaj sieknąłem kilka tarcz. Nowa życiówka 87pkt
. Ale że masz komplet w czarnym to dzisiaj zazdroszcze
. Ja mam zawsze minimum jeden strzał w białe.
- rafhie
- Grupa LFS
-
Ajjjjjjj a mógł być piękny dzień dzisiaj
- Locutus
- Grupa LFS
-
Brawo WY
Wypadałoby przedmuchac i moją pukawkę....
Czy na Nałęczowską da się wejść 'z ulicy' czy trzeba robić jakieś kwitologie... ?
Wypadałoby przedmuchac i moją pukawkę....
Czy na Nałęczowską da się wejść 'z ulicy' czy trzeba robić jakieś kwitologie... ?
ΣW = ΣR
- Zagorek
- Grupa LFS
-
Rafał jak chcesz liczyć punkty to strzelaj do tarczy Ppn bo tam są inne rozmiary ale skupienie spoko (rozumiem, że jedna ręka i 10m)
Locutus jak będę w środę to zapytam bo ogólnie można za opłatą 20zł jednorazowo tylko nie wiem jak w poszczególne dni z miejscem będzie. Obecnie jest poniedziałek, środa, czwartek od 16 do 18 ale możliwe, że będzie dostępna codziennie.
Mój pistolet w serwisie i w ubiegłym tygodniu postrzelałem trochę ze sprężyny FWB 80
Locutus jak będę w środę to zapytam bo ogólnie można za opłatą 20zł jednorazowo tylko nie wiem jak w poszczególne dni z miejscem będzie. Obecnie jest poniedziałek, środa, czwartek od 16 do 18 ale możliwe, że będzie dostępna codziennie.
Mój pistolet w serwisie i w ubiegłym tygodniu postrzelałem trochę ze sprężyny FWB 80
BMK 40, Steyr EVO 10
- rafhie
- Grupa LFS
-
Zagorek napisał(a):Rafał jak chcesz liczyć punkty to strzelaj do tarczy Ppn bo tam są inne rozmiary ale skupienie spoko (rozumiem, że jedna ręka i 10m)
Jedna ręka, 10m , beeman p17, Ppnki mi się skończyły więc strzelam do kolorowych. Mam lekki progres. Ale zawsze mi w białe ucieknie ręka. Może do końca września ustrzele pierwszą 90kę.

- rafhie
- Grupa LFS
-
Kolejny trening jeszcze lepszy od poprzedniego. 100% w czarne. Wyniki pod 90pkt. Raz 93pkt.
- Jabu
-
Jak ty robisz takie tarcze z Beemana to rzuć to HFT, kup pistolet z prawdziwego zdarzenia i dawaj do Ppn 
- rafhie
- Grupa LFS
-
Siedzi w nim lufa walthera za drugie tyle co beeman. Od Dawida
. Po napisaniu posta jeszcze na odchodne 92pkt sieknąłem. A sprzęt chętnie bym zmienił.
- pawlaczyskis
-
Dawno mnie nie było z tarczami to pokażę co tam po dzisiejszym treningu. Ogólnie staram się strzelać 3 treningi tygodniowo pneumatyka + jeden kulowy. Do tego 2/3 razy w tygodniu trening siłowy, ogólnorozwojowy i doszła świeża sprawa z panią fizjoterapeutką która mnie naprawia po tym wszystkim
Od dwóch tygodni strzelam ze zmienioną postawą (podobno ma być lepiej
), a co za tym idzie uczę się praktycznie wszystkiego od nowa (w tym zmiana rękojeści, ustawień przyrządów, spustu, okularów i wszystkiego innego). No nie ma lekko. Od mniej więcej miesiąca korzystam z dodatkowej przesłony na oko celujące. Ta zmiana też nie jest prosta, ale bardzo dużo mi dała. Dzisiaj trening z bardzo fajnymi grupami, ale niestety nie ustrzegłem się fatalnych błędów. Ogólnie staram się walczyć z głupimi dziewiątkami, które powinny być dychami i ciągle wpadającymi mimo wszystko ósemkami. To jeszcze głupsze błędy. Dzisiaj wpadło aż pięć takich ósemek w tym z błędu chwytu w drugiej tarczy trzy pod rząd... Na tarczach większość błędów jest po prawej stronie. Są to zdecydowanie "przeciągnięte" strzały. Pistolet już dawno powinien być odłożony.
Szkoda przynudzać! Do tarcz
Morini 162EI, RWS R10, Varga, Adidas Powerlift4
Szkoda przynudzać! Do tarcz
CEL BEZ PLANU JEST TYLKO ŻYCZENIEM
VIS ZAMOŚĆ <3
Gość od pistoletów
- PPN, PD, PCZ, PSP
http://www.SerwisWiatrowy.pl
VIS ZAMOŚĆ <3
Gość od pistoletów
- Zagorek
- Grupa LFS
-
Pięknie qźwa pięknie
Za jakieś 10 lat jak dożyję i będę systematycznie strzelał to może jedna taka tarczka się uda :)
BMK 40, Steyr EVO 10
- pawlaczyskis
-
Eee tam. Do powtarzalnego 580 lata świetlne jeszcze...
Jest taka prawda. Powiem wam
xD Nie sztuką jest oddać zajebisty strzał czy strzelić wysoką tarczę. SZTUKĄ JEST NIE STRZELAĆ TYCH ZŁYCH! Zachęcam wszystkich do pokazywania pełnych treningów z 40stek czy 60tek. Najlepiej do regulaminowych tarcz ISSF z regulaminowym mierzonym dystansem 10m. Bo to o wyłuskiwanie i niepopełnianie błędów w tym wszystkim chodzi
Jak pisałem. Dyszki można strzelać hurtowo, tylko co z tego jak ósemki, siódemki i inne ryją wynik niemiłosiernie...
Jest taka prawda. Powiem wam
CEL BEZ PLANU JEST TYLKO ŻYCZENIEM
VIS ZAMOŚĆ <3
Gość od pistoletów
- PPN, PD, PCZ, PSP
VIS ZAMOŚĆ <3
Gość od pistoletów
- Zagorek
- Grupa LFS
-
Ja dzisiaj postrzelałem pistoletem po serwisie, który należał się mu od kilku lat :) Spust ustawiony ciut inaczej, troszkę większa prędkość i inny punkt trafienia. Po jako takim ustawieniu strzeliłem liczone 40 z wynikiem 350 pkt. Niestety są 7 a i jedna 6 się udała.
BMK 40, Steyr EVO 10
- Marex79
- Grupa LFS
-
Zaciekawiony Waszym strzelaniem do tarczy i sylwetek postanowiłem się podłączyć i sprawdzić o co w tym chodzi. Kupiłem artemisa cp 1 i całe szczęście, że wziąłem go na Boduszyn to się dowiedziałem jaki popełniłem błąd.
Dzięki Rafiemu że wziął beemana i zrozumiałem jaka jest różnica między tymi pukawkami. Dzięki Tompasowi że mnie kulturalnie opierdolił, że gówno kupilem
Wracając do tematu- tak się zlożyło ,że znany części Was kolega Wolan sprzedawał właśnie swoje HW 40 po poprawkach w Wiatrowym no i ja go wziąłem. Także sprzęt jest, zastanawiam się tylko jak żonie powiem ze chce strzelac w domu
Dzięki Rafiemu że wziął beemana i zrozumiałem jaka jest różnica między tymi pukawkami. Dzięki Tompasowi że mnie kulturalnie opierdolił, że gówno kupilem
Wracając do tematu- tak się zlożyło ,że znany części Was kolega Wolan sprzedawał właśnie swoje HW 40 po poprawkach w Wiatrowym no i ja go wziąłem. Także sprzęt jest, zastanawiam się tylko jak żonie powiem ze chce strzelac w domu
Air Arms S400 MPR FT, Walther LG210, HW 98, HW40.
- Zagorek
- Grupa LFS
-
HW fajny pistolecik. Strzelając do tarczy tylko jedna ręka i mucha ze szczerbinką a do sylwetek możesz dwoma i tak jak na zdjęciu.
BMK 40, Steyr EVO 10
meble kuchenne warszawa ceny