07.07.2019 KANION 2019, Łazy
• Strona 2 z 2 • 1, 2
- Zagorek
- Grupa LFS
-
Re: 07.07.2019 KANION 2019, Łazy
Paliki są z drutu zbrojeniowego umocowane od kilku lat na stałe. Teren (podłoże) jest jak widziałeś z litej skały i ciężko tam wiercić. Ponadto palik jest tylko znacznikiem stanowiska nie podpórką. Pewnie, że nie jest pod tym względem komfortowo ale jednakowo dla wszystkich.
BMK 40, Steyr EVO 10
Jeśli nie uwierzysz w to, że możesz wygrać, przegrasz zanim zaczniesz
Jeśli nie uwierzysz w to, że możesz wygrać, przegrasz zanim zaczniesz
- Jabu
-
Zgoda, dla wszystkich tak samo, nie chodziło mi o to że miałem gorzej. Miałem raczej na myśli sam fakt że nie ułatwiało to strzelanina. Szczególnie przy ścianie, gdzie trzeba było na prawdę wysoko zadrzeć karabin a palik był żadną podporą. Ale fakt, w skaliste podłoże trudniej coś wbić niż normalnie w lesie.
- Jadzia
- Grupa LFS
-
Szybki, intensywny, pouczający wyjazd :)
Teren niesamowity. Zdjęcia trochę spłaszczają, ale spójrzcie na tą skałę poniżej
Tam na górze ta biała plamka to figurka
Takie coś maksymalnie gubi w ocenie dystansu. Dla mnie wszystkie na ścianie wydawały się prawie na maxie, a przez lunetę okazywało się, że KZ 20
Silny wiatr odbijał się od ściany i robiły się jakieś takie dziwne zawirowania. Bardzo ciekawe strzelanie, warto było. A wynik byłam przekonana, że taki sobie średni, zaskoczona byłam dogrywką.
Swoją drogą uważam, że Dawid mistrz klęczaków powinien ją wygrać i zaczynam nabierać pewnych podejrzeń co do jego spudłowania
Dawid, gratulacje wyniku, daliśmy radę
Wejście na podium OPEN daje meeeega satysfakcję każdemu, a mi razy dwa
Mam nadzieję, że stereotypy powoli upadają
Gratki dla Zagorka, oby to oznaczało powrót do formy na stałe
Dzięki Jabu za kanapeczki
Po raz kolejny można było usłyszeć w tle jak mówi się o naszej grupie lubelskiej w superlatywach. Że taka duża, zwarta i zorganizowana, chętna i gotowa do działania. Kłamstwem byłoby zaprzeczyć i dbajmy o to co udało nam się stworzyć w tak krótkim czasie.
Teren niesamowity. Zdjęcia trochę spłaszczają, ale spójrzcie na tą skałę poniżej
Swoją drogą uważam, że Dawid mistrz klęczaków powinien ją wygrać i zaczynam nabierać pewnych podejrzeń co do jego spudłowania
Wejście na podium OPEN daje meeeega satysfakcję każdemu, a mi razy dwa
Gratki dla Zagorka, oby to oznaczało powrót do formy na stałe
Dzięki Jabu za kanapeczki
Po raz kolejny można było usłyszeć w tle jak mówi się o naszej grupie lubelskiej w superlatywach. Że taka duża, zwarta i zorganizowana, chętna i gotowa do działania. Kłamstwem byłoby zaprzeczyć i dbajmy o to co udało nam się stworzyć w tak krótkim czasie.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
• Strona 2 z 2 • 1, 2