9-10.04 strzekamy ?

9-10.04 strzekamy ?

Postprzez koyot » 6 kwi 2016, o 08:40

gdzieś, ktoś się spotyka postrzelać ?
ja z kolegą, mamy 2 opcje, poligon Majdanek lub działka niedaleko Rogóźna,
ktoś chętny ? jeśli chodzi o Rogóźno, to jest opcja z dowozem, 5 zł na wachę, jest bus 6 osobowy
miejsce na sprzęt oraz grilla

Grupa LFS

Re: 9-10.04 strzekamy ?

Postprzez vickers82 » 6 kwi 2016, o 15:32

Ja niestety w ten wekend nie mogę :(
Ale z tym busem to jest dobry myk, ja jakoś może w przyszłym tygodniu wybiorę się obczaić jedną miejscówkę w mojej okolicy, jak się nada to pofocę i pokażę tutaj.
Bo jak jest transport to nie będzie problemu z dojazdem nawet i w ciut dalsze rejony.

Grupa LFS

Re: 9-10.04 strzekamy ?

Postprzez rycho941 » 9 kwi 2016, o 18:27

Ja bym reflektował na niedzielę -tylko pytanie gdzie -Majdanek czy Rogóżno -ja jadę swoim pędzidłem więc potrzebuję tylko namiary-na Rogóżno oczywiście. GPS-u nie mam więc jakiś tel. do kontaktu bym mógł być zdalnie sterowany :-D ,bo na majdanek to chyba trafię :/ i jeszcze jedno -na majdanku to wiadomo -ale pogodę zapowiadają nieco wilgotną :~~ : -gdyby wybór padł na Rogóżno ,to czy jest tam jakieś coś w rodzaju parasola? -bo figurkom to i tak to "lotto; ale strzelcom niekoniecznie. :( .Z Majdanka w kilka minut jesteś w chacie ,a tam to już trzeba trochę będzie powalczyć.

meble kuchenne warszawa ceny

Powrót do Spotkania/wyjazdy