Kaznów/Boduszyn 27.10.2019
• Strona 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Bensa
- Grupa LFS
-
Re: Kaznów/Boduszyn 27.10.2019
Na 90% będę.
Sześć figurek mam, to wezmę. Mam też wymienne przesłony do 5 z nich, to będzie można dostosować na miejscu.
Sześć figurek mam, to wezmę. Mam też wymienne przesłony do 5 z nich, to będzie można dostosować na miejscu.
AA S400 + Vortex Crossfire II 6-18x44,
Hammerli 480,
HW40 + Walther 2x20,
SHARP INNOVA 1210 + DOE 6x32 S AO MD.
Hammerli 480,
HW40 + Walther 2x20,
- tompas
- Grupa LFS
Dwie figurki średnica 25mm mam i mogę.
- rycho941
- Grupa LFS
Ja mam 6 szt. i wymienne K/z -aktualnie 15,2x20,25,2x40,-ale wymiana to kilka minut-dostępne K/Z w moim posiadaniu to od 15mm.do40 ,co 5mm.Jeśli pasuje to będą do dyspozycji.Moja obecność na zawodach to 99%-myślę że będę.
- Łeza
-
Pamiętajcie że do figurek jeszcze kawałek sznurka potrzeba

Moje figurki na Boduszynie więc nie dysponuje żadnymi na tą chwilę.
Moje figurki na Boduszynie więc nie dysponuje żadnymi na tą chwilę.
- Zagorek
- Grupa LFS
-
O której się spotykamy? Ja postaram się być na 9:00 i może jak się wyrobię to wezmę ze 3 figurki z Boduszyna.
BMK 40, Steyr EVO 10
Jeśli nie uwierzysz w to, że możesz wygrać, przegrasz zanim zaczniesz
- tompas
- Grupa LFS
Godzinę spotkania już podałeś. więc kto może to na 9.00.Wyaje mi się że toru z 15 figurkami to się nie da ustawić. Więc potraktujmy to spotkanie jak luźne strzelanie do czego kto chce. Ja np. przestrzelę sobie poprawki bo założyłem nowy montaż
warunki w Kaznowie jakie są każdy wie ,pogoda będzie sprzyjająca więc do zobaczenia i pogadania w niedzielę na miejscu. PZDR

P.S. jeżeli ktoś deklaruje, że zabiera ze sobą figurki to uważam ,że ma je kompletne i sprawne (chyba
)
warunki w Kaznowie jakie są każdy wie ,pogoda będzie sprzyjająca więc do zobaczenia i pogadania w niedzielę na miejscu. PZDR

P.S. jeżeli ktoś deklaruje, że zabiera ze sobą figurki to uważam ,że ma je kompletne i sprawne (chyba
- Bensa
- Grupa LFS
-
Oczywista oczywistość.
Sznurki, a nawet jakieś szpilki mam.
Sznurki, a nawet jakieś szpilki mam.
AA S400 + Vortex Crossfire II 6-18x44,
Hammerli 480,
HW40 + Walther 2x20,
Hammerli 480,
HW40 + Walther 2x20,
- Jadzia
- Grupa LFS
-
A co z palikami?
Powiedzmy sobie jasno, czy chcemy postrzelać HFT, czy lelum polelum, pojechać każdy sobie rzepkę skrobie.
Co z chłopakami z Wawy? Jeżeli nie stawiamy toru to myślę, że trzeba zadzwonić i przynajmniej uprzedzić.
Powiedzmy sobie jasno, czy chcemy postrzelać HFT, czy lelum polelum, pojechać każdy sobie rzepkę skrobie.
Co z chłopakami z Wawy? Jeżeli nie stawiamy toru to myślę, że trzeba zadzwonić i przynajmniej uprzedzić.
- tompas
- Grupa LFS
OOoo Jadziu my chyba sami nie wiemy co chcemy robić w tą niedzielę w Kaznowie. Brak zdecydowania i konkretnych działań. Więc chyba to co napisałaś należało by wykonać ,żeby nie wyjść na głupa. A popykać to se możemy równie dobrze w Boduszynie nie nakładając po 80 km każdy, nie wspominając już o warszawiakach.

- Jabu
-
No właśnie nie do końca się zgadzam bo na listę zapisało się więcej osób niż wspomniane przez Zagorka minimum, sądzę że większość z nich może wziąć udział w rozstawianiu i sprzątaniu toru, jeśli byłoby to 15 figurek to wychodzi po powiedzmy 3 na beret.tompas napisał(a):OOoo Jadziu my chyba sami nie wiemy co chcemy robić w tą niedzielę w Kaznowie. Brak zdecydowania i konkretnych działań.
tompas napisał(a):A popykać to se możemy równie dobrze w Boduszynie nie nakładając po 80 km każdy, nie wspominając już o warszawiakach.![]()
To miałem na myśli mówiąc o wspólnym transporcie na co nikt nie zareagował. Pawlaki pewnie będą jechać z dziećmi więc ich rozumiem :) I nie zamierzamy tam spać więc odpada kwestia chrapania
- Jadzia
- Grupa LFS
-
Nie róbmy maniany.
Założenie było takie, żeby zmienić teren bo choć Boduszyn na wagę złota, to każdy zna już odległość między każdą śliwą i jabłonią. I każdy chciałby odkopać Kaznów.
Chętnych jak Jacek zauważył jest więcej niż w założeniach.
Jeździmy na Śląsk a do Kaznowa nam daleko?
MOIM ZDANIEM
to albo dobrze albo wcale. Albo ustawiamy w Kaznowie tor i strzelamy HFT, albo rzeczywiście nie ma sensu tam jechać.
Przypomnę, że mamy w grupie nowicjuszy, sylwetki to nie koniec strzelectwa terenowego, fajnie pokazać (choćby jednej osobie) z czym to się je.
Nie są to zawody rangi światowej, więc każdy zna zasady i może rozstawić po dwie figurki, choćby te dwa dystanse później pamiętał.
Nie wiem ile zmieścimy w Vectre ale mogę po paliki i kilka figurek pojechać w sobotę (Zagorku potrzebowałabym kluczy).
Podkreślam MOIM ZDANIEM.
Założenie było takie, żeby zmienić teren bo choć Boduszyn na wagę złota, to każdy zna już odległość między każdą śliwą i jabłonią. I każdy chciałby odkopać Kaznów.
Chętnych jak Jacek zauważył jest więcej niż w założeniach.
Jeździmy na Śląsk a do Kaznowa nam daleko?
MOIM ZDANIEM
to albo dobrze albo wcale. Albo ustawiamy w Kaznowie tor i strzelamy HFT, albo rzeczywiście nie ma sensu tam jechać.
Przypomnę, że mamy w grupie nowicjuszy, sylwetki to nie koniec strzelectwa terenowego, fajnie pokazać (choćby jednej osobie) z czym to się je.
Nie są to zawody rangi światowej, więc każdy zna zasady i może rozstawić po dwie figurki, choćby te dwa dystanse później pamiętał.
Nie wiem ile zmieścimy w Vectre ale mogę po paliki i kilka figurek pojechać w sobotę (Zagorku potrzebowałabym kluczy).
Podkreślam MOIM ZDANIEM.
- pawlaczyskis
-
Też uważam podobnie. Figurki, paliki i sznurki weźmiemy w auto jeśli stanowi to problem. Kwestia kluczy do domku, bo nie mamy!
Swoją drogą dobrze każdemu zrobi rozstawienie 2/3 figurek na torze
Swoją drogą dobrze każdemu zrobi rozstawienie 2/3 figurek na torze
CEL BEZ PLANU JEST TYLKO ŻYCZENIEM
VIS ZAMOŚĆ <3
Gość od pistoletów
- PPN, PD, PCZ, PSP
http://www.SerwisWiatrowy.pl
VIS ZAMOŚĆ <3
Gość od pistoletów
- Jabu
-
A ja się pod Jadzi zdaniem podpisuje. O rozstawieniu torów nawet rozmawialiśmy podczas któregoś wyjazdu i padł wniosek, że każdy kto już trochę strzela powinien się z rozstawianiem też zapoznawać. Okazja sama się trafia
Jeśli chodzi o wspólną jazdę to ja mogę startować skądkolwiek w okolicy Lublina po 7.
- Zagorek
- Grupa LFS
-
Zajadę jutro do Boduszyna i zabiorę kilka figurek oraz palików. Tor 15 figurek to godzina roboty. Strzelanie w Boduszynie mamy w każdej chwili i warto odwiedzać inne miejsca. Zamierzam przestrzelać trajektorię i potrenować HFT a Kaznów nadaje się do tego idealnie. Warto tor ustawić nawet w innym miejscu niż zwykle. Warszawa spogląda na nasze forum i niezależnie czy uda im się czy nie (mam nadzieję że tak) to i tak trzeba robić swoje a miejsca przy ognisku nie zabraknie.
BMK 40, Steyr EVO 10
- pawlaczyskis
-
Zagorku ja mam chyba tylko ze dwie u siebie. Weź paliki i sznurki koniecznie!
CEL BEZ PLANU JEST TYLKO ŻYCZENIEM
VIS ZAMOŚĆ <3
Gość od pistoletów
- PPN, PD, PCZ, PSP
VIS ZAMOŚĆ <3
Gość od pistoletów
• Strona 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5