Dyskusja do Lubelskiego Pożegnania Sezonu
- wroobeell
- Grupa LFS
-
Re: Dyskusja do Lubelskiego Pożegnania Sezonu
Dla mnie lala. 
- pawlaczyskis
-
.
.
Z RACJI, ŻE POGODA IŚCIE ZAGORKOWA
PĘDZĘ Z INFORMACJĄ, ŻE NA ZŁOŚĆ AURZE I KOLEDZE CAŁOŚĆ TORU JEST TAK ZAPLANOWANA ABY STRZELAĆ SPOD DACHU
NIE BOIMY SIĘ POGODY I WIDZIMY SIĘ WSZYSCY JUŻ W NIEDZIELĘ!
PAMIĘTAJCIE O ZMIANIE CZASU!!!
NIE BOIMY SIĘ POGODY I WIDZIMY SIĘ WSZYSCY JUŻ W NIEDZIELĘ!
PAMIĘTAJCIE O ZMIANIE CZASU!!!
.
CEL BEZ PLANU JEST TYLKO ŻYCZENIEM
VIS ZAMOŚĆ <3
Gość od pistoletów
- PPN, PD, PCZ, PSP
http://www.SerwisWiatrowy.pl
VIS ZAMOŚĆ <3
Gość od pistoletów
http://www.SerwisWiatrowy.pl
- wroobeell
- Grupa LFS
-
Nawet nie przeszło przez myśl żeby przez jakiś tam deszczyk zrezygnować z zawodów.
- Erni
- Grupa LFS
-
Artur555 napisał(a):O, jestem w grupie z Zagorkiem, przypadek...? :)
Tak Artur, to po prostu zwykły przypadek. Tyle, że ten przypadek ma ksywkę Zagorek
- Zagorek
- Grupa LFS
-
Tor ustawiony choć nie było łatwo. 40 figurek gotowych do ostrzelania. Wszystko pod dachem, krótkie odcinki pomiędzy do przejścia poza, "0" również pod dachem. Będzie nawet pokój z bufetem i gorącymi napojami do skorzystania w trakcie przechodzenia toru.
Do zobaczenia.
Do zobaczenia.
BMK 40, Steyr EVO 10
Jeśli nie uwierzysz w to, że możesz wygrać, przegrasz zanim zaczniesz
- Łeza
-
Potwierdzam prosto z Kaznowa, dokładniej z hamaka rozwieszonego we wspomnianym bufecie. Noc zapowiada się piękna, oby do jutra się utrzymała taka pogoda, chociaż faktycznie udało się tor rozplanować pod dachem i to z dużym luzem jeszcze w sumie :)
Do jutra!
Do jutra!
- Bensa
- Grupa LFS
-
A ja się kuruję i idzie mi dobrze. Do jutra.
AA S400 + Vortex Crossfire II 6-18x44,
Hammerli 480,
HW40 + Walther 2x20,
SHARP INNOVA 1210 + DOE 6x32 S AO MD.
Hammerli 480,
HW40 + Walther 2x20,
SHARP INNOVA 1210 + DOE 6x32 S AO MD.
- Łeza
-
Bensa napisał(a):Do jutra.
Bensa innej opcji nie ma
- Łeza
-
Szanowni przybywający!
Co prawda deszcz Wam nie grozi, ale istnieje możliwość przeciągów, więc warto solidnie się zabezpieczyć przed wiatrem.
Pozdrawiam :)
Co prawda deszcz Wam nie grozi, ale istnieje możliwość przeciągów, więc warto solidnie się zabezpieczyć przed wiatrem.
Pozdrawiam :)
- wroobeell
- Grupa LFS
-
Ja już się wyrychtowałem i nawet będę miał ciepłą czapkę 
- Rakollo
- Grupa LFS
-
Postrzelane. Pogoda Zagorkowa, tor ustawiony chytrze i bardzo urozmaicony, świetne towarzystwo a było nas trochę
Wielkie dzięki dla wszystkich którzy przygotowali imprezę i podziękowania dla wszystkich przyjezdnych z odległych krain
Impreza jak dla mnie bardzo udana

- vickers82
- Grupa LFS
-
Super że się zawody udały mimo aury hmm... niesprzyjającej spotkaniom w plenerze tak to ujmę. Widziałem że sporo ludzi przybyło spoza województwa co równie cieszy, może nie będą to ich pierwsze i ostatnie zawody u nas.
No i co najważniejsze, gratki dla wszystkich za zaangażowanie i dopięcie w końcu swego, wreszcie po tylu latach znowu lubelskie zaczyna działać.
Na następne zawody (o ile mi tam znowu co nie wyskoczy z nienacka) już się powoli zbieram i zabieram za treningi bo HFT2 to nie taka bułka z masłem jak strzelanie z Walthera
No i co najważniejsze, gratki dla wszystkich za zaangażowanie i dopięcie w końcu swego, wreszcie po tylu latach znowu lubelskie zaczyna działać.
Na następne zawody (o ile mi tam znowu co nie wyskoczy z nienacka) już się powoli zbieram i zabieram za treningi bo HFT2 to nie taka bułka z masłem jak strzelanie z Walthera
- Ixi_ATV
- Grupa LFS
-
Dziękuję wszystkim uczestniczącym za wspaniałą atmosferę i rewelacyjnie spędzony czas :) pogoda mało sprzyjająca ale klima imprezy rekompensował wszystko :)
Przede wszystkim ogromne podziękowania i wyrazy podziwu (szczególnie jeśli chodzi o nocowanie / czuwanie nad wszystkim w "wyjątkowych" warunkach i znoszenie dziwnych dźwięków) dla organizatorów, wszystko było dopatrzone, nic nikomu nie brakowało, ludzie uśmiechnięci, najedzeni i napojeni :) sprawy techniczne również super przemyślane
Gratuluję wszystkim zwycięzcom a w szczególności najmłodszemu juniorowi za zdobycie dyplomu w pierwszych swoich zawodach
tak trzymać
Dzięki raz jeszcze za wspólną zabawę i stworzenie rodzinnej atmosfery :)
Przede wszystkim ogromne podziękowania i wyrazy podziwu (szczególnie jeśli chodzi o nocowanie / czuwanie nad wszystkim w "wyjątkowych" warunkach i znoszenie dziwnych dźwięków) dla organizatorów, wszystko było dopatrzone, nic nikomu nie brakowało, ludzie uśmiechnięci, najedzeni i napojeni :) sprawy techniczne również super przemyślane
Gratuluję wszystkim zwycięzcom a w szczególności najmłodszemu juniorowi za zdobycie dyplomu w pierwszych swoich zawodach
Dzięki raz jeszcze za wspólną zabawę i stworzenie rodzinnej atmosfery :)
- Januszpelle
-
Dzień dobry cześć i czołem.
Kiedyś przyjeżdżałem ponurkować nad jezioro Piaseczno, teraz pewnie będę przybywał na zawody strzeleckie....
Jeśli robiliście fotki ze spotkania, proszę o udostępnienie ich i oczywiście wyniki.
Pozdrawiam Janusz
Kiedyś przyjeżdżałem ponurkować nad jezioro Piaseczno, teraz pewnie będę przybywał na zawody strzeleckie....
Jeśli robiliście fotki ze spotkania, proszę o udostępnienie ich i oczywiście wyniki.
Pozdrawiam Janusz
- Zagorek
- Grupa LFS
-
Dzięki Janusz za zapisanie się do naszego forum i wyrażenie chęci odwiedzin. Zapewniam, że zostaniesz przywitany z należnym Ci szacunkiem
Wyniki i fotki niedługo.
BMK 40, Steyr EVO 10
meble kuchenne warszawa ceny