Stalingrad 2018
- Erni
- Grupa LFS
-
Re: Stalingrad 2018
Jest opcja, że będę miał jednego pasażera, raczej piknikowca, niż zawodnika, ale to okaże się w okolicach piątku.
- tompas
- Grupa LFS
Zostałem wezwany do odpowiedzi,więc odpowiadam.No mam ochotę na ten wyjazd.Ale jest trzy powody na nie.Po pierwsze mam zapalenie ucha środkowego i dla tego nie było mnie na niedzielnym strzelaniu.Po drugie karabinek jest sprawny ale nie ostrzelany.Po trzecie luneta jaką posiadam nie za bardzo nadaje się do tego typu zawodów .Ale najważniejsze to jest to czy do niedzieli wyleczę ucho.Dlatego też nie mogę obiecać ,ze pojadę .Zobaczymy jeszcze jest parę dni.PZDR.
- Łeza
-
Tompas, sprzęt i nieostrzelanie to nie problem. Liczy się obecność i frajda ze spotkania z ludźmi. Wynik to sprawa drugorzędna.
Czyli w Twoim przypadku zdrowie tylko jest przeszkodą. Zdrówka i daj znać jak najszybciej
Czyli w Twoim przypadku zdrowie tylko jest przeszkodą. Zdrówka i daj znać jak najszybciej
- Cin91
- Grupa LFS
-
Mordy Wy moje mordziate, miło będzie Was zobaczyć 
Walther LG400 + Vortex DB 4-16x44 FFP
- Zagorek
- Grupa LFS
-
No kupę czasu Radek. Na poprzednim Stalingradzie debiutowałem a jak patrzyłem teraz to i duża ekipa od nas i od Was była tylko się nie znaliśmy 
BMK 40, Steyr EVO 10
Jeśli nie uwierzysz w to, że możesz wygrać, przegrasz zanim zaczniesz
- Cin91
- Grupa LFS
-
Ha, mój debiut zawodniczy również był na zeszłorocznym stalingradzie. Strzeliłem żałośnie - 50/80 
Walther LG400 + Vortex DB 4-16x44 FFP
- Zagorek
- Grupa LFS
-
Własnie sprawdziłem i miałem z LGU 58 pkt. Jak przypomnę sobie jakie babole odwalałem wtedy to aż mi głupio
To Radek jubileusz uczcimy białą kawą 
BMK 40, Steyr EVO 10
- Zagorek
- Grupa LFS
-
Dzisiaj w Niedrzwicy odbył się mini trening stojaczków. Ja troszkę postrzelałem, pochwaliłem się jaki jestem dobry, Dawid - szkoda gadać
, Jadzia wyszła, wzięła AR-a od Dawida, pyknęła spinerka 30 mm na 25 m 19 razy na 20 i poszła. Ja zwinąłem karabinek i uciekłem ze wstydu, Dawid wziął się do roboty a Łeza zrezygnował z próbowania. Jadziaaaa, Jadziaaaa, Jadzia 
BMK 40, Steyr EVO 10
- Erni
- Grupa LFS
-
Nie będzie ze mną piknikowca. Od się jadę sam.
- pawlaczyskis
-
No Aga dzisiaj nastrzelała xD
CEL BEZ PLANU JEST TYLKO ŻYCZENIEM
VIS ZAMOŚĆ <3
Gość od pistoletów
- PPN, PD, PCZ, PSP
http://www.SerwisWiatrowy.pl
VIS ZAMOŚĆ <3
Gość od pistoletów
http://www.SerwisWiatrowy.pl
- Zagorek
- Grupa LFS
-
Informuję coby nie było, że po tajniacku. W sobotę około 9:00 jadę do Boduszyna przestrzelić poprawki na dystansach, jedzie również Artur. Będę miał ze sobą figurki Andrzeja więc będą do dyspozycji. Ja raczej tylko tarczki.
BMK 40, Steyr EVO 10
- Zagorek
- Grupa LFS
-
Taki komunikat od organizatorów "Stalingad-u":
"Proszę o wybranie przedstawiciela grupy do zawodów "Smirnoff" i zgłoszenie wybranej osoby w biurze zawodów."
Dla tych co nie wiedzą jest to tradycyjnie rozgrywana konkurencja dodatkowa po zawodach. Polega na tym, że z każdej większej ekipy (drużyny) np. LFS delegowana jest jedna osoba do udziału. Konkurencja polega na strzelaniu po 2 razy do figurki ze stojaka nie podpartego. Oczywiście nie jest to KZ 45 na 20 m raczej KZ 35 na 32 m. Po oddaniu 2 strzałów odpadają najsłabsze wyniki i strzelanie dalej do wyłonienia "podium". Za 3-cie miejsce 0,5 l Smirnoffa dla grupy, za 2 miejsce 1 l, za wygraną 3 flaszki.
Ja proponuję Jadzię gdyż ponieważ trenuje, strzela jak szalona a nawet gdyby jakimś cudem nie wygrała to by wyglądała a jest to filmowane
"Proszę o wybranie przedstawiciela grupy do zawodów "Smirnoff" i zgłoszenie wybranej osoby w biurze zawodów."
Dla tych co nie wiedzą jest to tradycyjnie rozgrywana konkurencja dodatkowa po zawodach. Polega na tym, że z każdej większej ekipy (drużyny) np. LFS delegowana jest jedna osoba do udziału. Konkurencja polega na strzelaniu po 2 razy do figurki ze stojaka nie podpartego. Oczywiście nie jest to KZ 45 na 20 m raczej KZ 35 na 32 m. Po oddaniu 2 strzałów odpadają najsłabsze wyniki i strzelanie dalej do wyłonienia "podium". Za 3-cie miejsce 0,5 l Smirnoffa dla grupy, za 2 miejsce 1 l, za wygraną 3 flaszki.
Ja proponuję Jadzię gdyż ponieważ trenuje, strzela jak szalona a nawet gdyby jakimś cudem nie wygrała to by wyglądała a jest to filmowane
BMK 40, Steyr EVO 10
- Zagorek
- Grupa LFS
-
To jest całkiem poważna propozycja. Ewentualnie Dawid. Bez urazy dla innych ale to raczej konkurencja dla pcp bo może się okazać, że trzeba strzelać np. 8 czy 10 razy. Sylwek z obcego karabinu, Dorota nie ostrzelana a reszta sprężyny. Może być rozstrzygnięcie po pierwszej serii 2 strzałów ale jest to bardzo wątpliwe.
BMK 40, Steyr EVO 10
meble kuchenne warszawa ceny