UMAWIANIE NA STRZELANIE - czyli spotkania mniej oficjalne ;)
- rycho941
- Grupa LFS
Re: UMAWIANIE NA STRZELANIE - czyli spotkania mniej oficjaln
[quote="Jabu"
Mnie chyba średnio pasuje termin, bo zdaje się że 15.08 żona ma coś zaplanowane i nie wiem jeszcze czy to by powodowało, na razie wolę nie pytać :) Ale jakby ktoś chciał się wybrać to chętnie rozważę:)[/quote
Nie pytaj -wyskocz po oranżadę i jak by co to powiedz że ee tu zamknięte, a tam nie było i tak mi trochę zeszło
.może kupi i Cię ominie
.
Mnie chyba średnio pasuje termin, bo zdaje się że 15.08 żona ma coś zaplanowane i nie wiem jeszcze czy to by powodowało, na razie wolę nie pytać :) Ale jakby ktoś chciał się wybrać to chętnie rozważę:)[/quote
Nie pytaj -wyskocz po oranżadę i jak by co to powiedz że ee tu zamknięte, a tam nie było i tak mi trochę zeszło
- tompas
- Grupa LFS
Rysiek, co można zrobić we dwóch, niewiele. 
- Jabu
-
Ja tym razem odpadam, okazuje się, że tym razem mamy plany, które nie pozwolą wyskoczyć. Byłem na zawodach w poprzedni weekend i jest szansa, że w kolejny też pojadę więc najbliższą niedzielę muszę odpuścić.
- Jabu
-
Jadę z Ernim do Poznania/Kurnika :)
- Erni
- Grupa LFS
-
Potwierdzam.
Będę miał godnego siebie towarzysza na drogę
Będę miał godnego siebie towarzysza na drogę
- Erni
- Grupa LFS
-
Mam trzeciego do naszej wyprawy na Poznań
Bobik zaszczyci nas - wraz z Jackiem - swoją obecnością, tak że na Poznań jedziemy we świętą
trójcę.
Bobik zaszczyci nas - wraz z Jackiem - swoją obecnością, tak że na Poznań jedziemy we świętą
- Jabu
-
Wiem, że jestem już trche nudny, ale mam pewne przemyślenie. 5-6.09.2020 są w Kuklówce odbywają się min. Mistrzostwa Polski w sylwetkach a kilka osób z naszej grupy strzela tą konkurencję lepiej niż przyswoicie i chyba na te zawody wybierzemy wreszcie większą grupą. Sylwetek nie strzelaliśmy od kilku miesięcy, może damy radę do czasu tych zawodów zrobić ze 2 treningi? Do strzelania pistoletu mam teren na podwórku, do strzelania karabinu mam dostępny teren w porzeczkach 500m dalej. Porzeczki są przy drodze, można tam dojechać samochodem i jest gdzie te samochody zostawić. Problem jest taki, że na tygodniu nie mam jak organizować spotkania, w grę wchodzi tylko niedziele. W najbliższą niedzielę mnie nie ma, za tydzień (23.08) są na ten moment plany z robotą w Niedrzwicy i zostaje jeszcze niedziela 30.08.2020.
Co o tym myślicie? Strzelamy 30-08-2020 u mnie sylwetki? Możemy to połączyć z rozgrywaniem zimowej ligi albo i potraktować totalnie jako trening a ligę 2019/2020 dokończyć przed startem kolejnej edycji (jeśli ta oczywiście będzie mogła się odbyć).
Jeśli ten 30-08-2020 miałby dojść do skutku muszę zorganizować belki, ale to już się z Pawlakami dogadam jak to zrobić. Żebyście tylko chcieli i mogli strzelać
Co o tym myślicie? Strzelamy 30-08-2020 u mnie sylwetki? Możemy to połączyć z rozgrywaniem zimowej ligi albo i potraktować totalnie jako trening a ligę 2019/2020 dokończyć przed startem kolejnej edycji (jeśli ta oczywiście będzie mogła się odbyć).
Jeśli ten 30-08-2020 miałby dojść do skutku muszę zorganizować belki, ale to już się z Pawlakami dogadam jak to zrobić. Żebyście tylko chcieli i mogli strzelać
- Zagorek
- Grupa LFS
-
Ja jestem za. Wprawdzie moje umiejętności sylwetkowe nie nadają się do zawodów ale chętnie postrzelam z pistola.
BMK 40, Steyr EVO 10
Jeśli nie uwierzysz w to, że możesz wygrać, przegrasz zanim zaczniesz
- Jabu
-
Nie wspomniałem, że poza sylwetkami spokojnie znajdzie się miejsce do ustawienia kilku figurek czy tarczy jeśli ktoś będzie wolał :) Figurki i tarczownice mam w obfitości.
- Bensa
- Grupa LFS
-
Wstępnie jestem za. Tym bardziej, że w tym tygodniu jadę do Niemiec. Czyli 30.08. będę już jakby po "kwarantannie".
A korci mnie mocno, żeby "przewietrzyć" pistola i karabinek.
A korci mnie mocno, żeby "przewietrzyć" pistola i karabinek.
AA S400 + Vortex Crossfire II 6-18x44,
Hammerli 480,
HW40 + Walther 2x20,
SHARP INNOVA 1210 + DOE 6x32 S AO MD.
Hammerli 480,
HW40 + Walther 2x20,
SHARP INNOVA 1210 + DOE 6x32 S AO MD.
- Jabu
-
Poznań zaliczony, chociaż z bardzo kiepskim wynikiem. Upał i szalony wiatr nie ułatwiały strzelania ale w przede wszystkim jestem sam sobie winien :) Miałem kilka sytuacji, że kompletnie nie zgadzał mi się szacunek odległości na oko z ostrością w lunecie i głupiałem. Na mniej wiecej 10 stanowisk przed końcem zobaczyłem że przedstawiła mi się paralaksa na ok 17 m... Ostateczny wynik to 50, przez własne niedopatrzenie straciłem pewnie z 5 lub 6 punktów. Ale nie ma co gdybać, trzeba to wreszcie przykleić taśmą :)
- Zagorek
- Grupa LFS
-
A powtarzałem taśma i jeszcze raz taśma 
BMK 40, Steyr EVO 10
- Łeza
-
Fajnie że się wybrałeś! Każde zawody to masa wiedzy i doświadczeń. Grunt to wciągnąć odpowiednie wnioski 

- Jabu
-
Jabu napisał(a):Wiem, że jestem już trche nudny, ale mam pewne przemyślenie. 5-6.09.2020 są w Kuklówce odbywają się min. Mistrzostwa Polski w sylwetkach a kilka osób z naszej grupy strzela tą konkurencję lepiej niż przyswoicie i chyba na te zawody wybierzemy wreszcie większą grupą. Sylwetek nie strzelaliśmy od kilku miesięcy, może damy radę do czasu tych zawodów zrobić ze 2 treningi? Do strzelania pistoletu mam teren na podwórku, do strzelania karabinu mam dostępny teren w porzeczkach 500m dalej. Porzeczki są przy drodze, można tam dojechać samochodem i jest gdzie te samochody zostawić. Problem jest taki, że na tygodniu nie mam jak organizować spotkania, w grę wchodzi tylko niedziele. W najbliższą niedzielę mnie nie ma, za tydzień (23.08) są na ten moment plany z robotą w Niedrzwicy i zostaje jeszcze niedziela 30.08.2020.
Wygląda na to, że muszę to odwołać
Poza tym istnieje szansa, że dam radę się wybrać na zawody do Kalet, za chwilę Kuklówka i zaczyna brakować weekendów. Przepraszam za zamieszanie.
- pawlaczyskis
-
Mam ochotę pojechać strzelić nawet same sylwetki, ale tak bez treningu to wtopa może być totalna. Rozerwany jestem 
CEL BEZ PLANU JEST TYLKO ŻYCZENIEM
VIS ZAMOŚĆ <3
Gość od pistoletów
- PPN, PD, PCZ, PSP
http://www.SerwisWiatrowy.pl
VIS ZAMOŚĆ <3
Gość od pistoletów
http://www.SerwisWiatrowy.pl
meble kuchenne warszawa ceny