BODUSZYN 2021
- Zagorek
- Grupa LFS
-
Re: BODUSZYN 2021
Byłem ale więcej gadałem niż strzelałem (jak zwykle) ale jak już strzelałem to trochę wchodziło. Karabin Rafała strzela zdecydowanie przyjemniej i ciszej ale spust mega delikatnie ustawiony i nie potrafiłem nim dobrze strzelić i odległość lunety od oka bardzo daleko więc nie byłem w stanie dobrze się złożyć. Warto było pojechać chociaż na krótko.
BMK 40, Steyr EVO 10
Jeśli nie uwierzysz w to, że możesz wygrać, przegrasz zanim zaczniesz
Jeśli nie uwierzysz w to, że możesz wygrać, przegrasz zanim zaczniesz
- tompas
- Grupa LFS
Wreszcie dałem postrzelać wnukom.
- rafhie
- Grupa LFS
-
Jabu napisał(a):I jak było? Co strzelaliście? Rafhie-jak tam luśnia po zabiegach? Czuć różnicę?
Sio strzelać a nie forum tylko
- Jabu
-
rafhie napisał(a):Jabu napisał(a):I jak było? Co strzelaliście? Rafhie-jak tam luśnia po zabiegach? Czuć różnicę?
Sio strzelać a nie forum tylko![]()
Kolego, ja strzelam 4-6 razy w tygodniu :) Tylko że pistolet na 10m do tarczy :) HFT mi trochę odeszło na razie a kto wie czy nie na dłużej :)
- rafhie
- Grupa LFS
-
Jabu napisał(a):Kolego, ja strzelam 4-6 razy w tygodniu :) Tylko że pistolet na 10m do tarczy :) HFT mi trochę odeszło na razie a kto wie czy nie na dłużej :)
A to przepraszam skoro tak
- Jabu
-
Nie ma za co:) Całą przyjemność po mojej stronie. A jak w najbliższy weekend, planujecie coś w Boduszynie? (Tak bardziej na niedzielę?) :)
- Locutus
- Grupa LFS
-
ELO.
Tak sobie myślę, że można by trochę odpocząć od 'pedałów'.
A może by tak jakąś Lige Sylwetkowa z karabinu zrobić ? Jak jest "challange" to mi się jakoś tak bardziej chce...
A może by tak jakąś Lige Sylwetkowa z karabinu zrobić ? Jak jest "challange" to mi się jakoś tak bardziej chce...
ΣW = ΣR
- Jabu
-
Jestem nawet "ZA" :) Przy czym nie sądzę, żeby udało się zrobić cykl 10 startów jak w poprzednich latach - ale może chociaż jedno spotkanie i puchar LFS sylwetek karabinowych :)
- tompas
- Grupa LFS
Piotrek napisał:
ELO.
Ja też bym tego chciał ale już to co było kiedyś to ''se ne wrati". Aby przeprowadzić coś podobnego to każdy z uczestników musiałby wziąć na siebie jakąś część obowiązków organizacyjnych. Ktoś odpowiada za ustawienie toru, inny za prowadzenie kwitów z wynikami itd, itd....
Warunki do tego mamy ,dzień jeszcze jest długi , wszystko jest do dogadania tylko organizować i do przodu

ELO.
Ja też bym tego chciał ale już to co było kiedyś to ''se ne wrati". Aby przeprowadzić coś podobnego to każdy z uczestników musiałby wziąć na siebie jakąś część obowiązków organizacyjnych. Ktoś odpowiada za ustawienie toru, inny za prowadzenie kwitów z wynikami itd, itd....
Warunki do tego mamy ,dzień jeszcze jest długi , wszystko jest do dogadania tylko organizować i do przodu
- Locutus
- Grupa LFS
-
tompas napisał(a):Ja też bym tego chciał ale już to co było kiedyś to ''se ne wrati". Aby przeprowadzić coś podobnego to każdy z uczestników musiałby wziąć na siebie jakąś część obowiązków organizacyjnych. Ktoś odpowiada za ustawienie toru, inny za prowadzenie kwitów z wynikami itd, itd....
Warunki do tego mamy ,dzień jeszcze jest długi , wszystko jest do dogadania tylko organizować i do przodu![]()
![]()
Przy sylwetkach to akurat jest najmniej 'roboty'.
Umawiamy się 30min wczesniej i tyle wystarczy żeby ustawić tor - pytanie tylko czy i gdzie są stojaki...
Ja karty moge druknąć...
Składanie to ~15min 'po'... nigdy z tym problemu nie było - nic się chyba nie zmieniło ?
ΣW = ΣR
- Marex79
- Grupa LFS
-
Czy w tą sobotę lub niedzielę ktoś się ewentualnie wybiera na Boduszyn jeśli oczywiście będzie dostępny? Odebraliśmy z młodym pukawki z serwisu więc jest potrzeba zerowania.
Air Arms S400 MPR FT, Walther LG210, HW 98, HW40.
- tompas
- Grupa LFS
Jakby ktoś miał ochotę w niedzielę to od 8.15 otwieramy bramę. 

- Marex79
- Grupa LFS
-
Świetnie. To ja jutro z juniorem na zerowanie po 8 40 bedziemy.
Air Arms S400 MPR FT, Walther LG210, HW 98, HW40.
- rafhie
- Grupa LFS
-
Będę
- Jorguś
- Grupa LFS
-
Mam najazd wnuków więc nic z tego narazie
SKŁADAK, system Steyr LG 110 FT, lufa Anschutz, osada FWB-800, stopka MEC free position, spust MEC trigger II, grip, palmrest, baka- RINK, optyka - Viper PST II 3-15x44 FFP EBR 2C. FWB P44
meble kuchenne warszawa ceny