10m - LFS też strzela match
- pawlaczyskis
-
Re: 10m - LFS też strzela match
juchuuu! nareszcie
bardzo ładne tarcze!
CEL BEZ PLANU JEST TYLKO ŻYCZENIEM
VIS ZAMOŚĆ <3
Gość od pistoletów
- PPN, PD, PCZ, PSP
http://www.SerwisWiatrowy.pl
VIS ZAMOŚĆ <3
Gość od pistoletów
http://www.SerwisWiatrowy.pl
- Jabu
-
Miejsce skromne, ale jest wszystko co potrzeba do strzelania Ppn. Tarcze bardzo fajne, dużo lepsze do moich obecnie, po problemach z łokciem i kilku tygodniach przerwy. Muszę Cię gonić! :)
- Łeza
-
Elegancko Zagorku 
Fajnie że się wybrałeś
Fajnie że się wybrałeś

- Zagorek
- Grupa LFS
-
90 pkt nie daje się przekroczyć
Trudne kruca bomba to strzelanie z jednej ręki.
Dzisiaj strzelałem z nowego śrutu, porobiłem jako tako ustawienia, przesadziłem z dociśnięciem chwytu aż ręka bolała. W sumie ponad 60 strzałów oddałem. Następny raz (dopiero za tydzień) strzelę już 40 ocenianych.
Dzisiaj strzelałem z nowego śrutu, porobiłem jako tako ustawienia, przesadziłem z dociśnięciem chwytu aż ręka bolała. W sumie ponad 60 strzałów oddałem. Następny raz (dopiero za tydzień) strzelę już 40 ocenianych.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
BMK 40, Steyr EVO 10
Jeśli nie uwierzysz w to, że możesz wygrać, przegrasz zanim zaczniesz
- Jabu
-
Ja dzisiaj 82, 82, 84, 84, 90 :) Szóstej nie strzeliłem, bo mnie ręką zabolała, wolałem się oszczędzić bo w weekend zawody. 90+ to trudna sztuka, mnie wychodzi bardzo rzadko 
- Jabu
-
Kilka zdań raportu z mojego pierwszego startu w Ppn 60 na siusach: Na próbnych dramat. Jakbym dostał epilepsji. Za nic nie mogłem ustabilizować ręki. Wszystko latało jak kurwie cycki. Po kilku złożeniach oddaje pierwszy próbny: 5... Drugi: 5 ledwo... Dalej nie lepiej, ręką cały czas lata 6, 7 wszytko na maksa za wysoko. Kliknąłem 2 razy w dół na przyrządach. Potem weszła chyba 8 na dobrej wysokości. Mówię sobie, chuj- co będzie. Zaczynam oceniane, zesrany jestem jak nie wiem co. Ale pierwsza jest 8. Ulga, niech będzie. Dalej znowu 2 ósemki, jakaś 9, późnej X i jeszcze jedna dycha... Finalnie pierwsza tarcza 86. Nawet nie marzyłem o takim wyniku przy próbnych. Druga tarcza na podobnym poziomie ale chyba bez dychy. A na trzeciej dramat jak na próbnych. 2 szóstki i piątka. Odłożyłem pistolet (wcześniej też odkladalem strzały ale i cały pistolet ale nie przez rozedrgane tylko pocącą się rękę) siadłem, nawet miałem ochotę zejść i pierdolnąć łbem w ścianę... Posiedziałem dłuższą chwilę i ponownie wpadły dziewiątki. Czwarta tarcza bardzo fajna, 3 dyszki, dziewiątki chyba dwie ósemki, przed ostatnim strzałem 82 na liczniku... Myślę sobie, kurwa zrobię 90... I wpada piątka totalnie z dupy. Do póki nie opuściłem pistoletu po strzale byłem przekonany że jest ok, że minimum 8... (Bo nie widziałem ekranu dopóki nie opuściłem ręki) myślałem że mi oczy wyskoczą z orbit jak zobaczyłem 5 na siusie... Dalej już w miarę spoko. Ogólnie spoko, ale te 5 i 6 mnie bolą. Ale 3/4 celów zrealizowane: więcej niż 500 (504), mniej niż 60 pkt strady do Dawida i nie będę ostatni. Nie dałem rady utrzymać się w czarnym.
- rafhie
- Grupa LFS
-
Przyjedź jutro do Boduszyna to postrzelamy na luzie :).
- Jabu
-
Jutro to będę wracał po południu z Tarnowa
Zresztą moje najbliższe strzelanie HFT to może będzie tawerna albo mikołajki. Jeśli jeszcze będę miał z czego :) Oficjalnie jestem w separacji z HFT, zakochałem się w Ppn a i pistolet z palnej jest lata świetlne prze HFT. Nie przepraszam i nie zaluje-tylko informuje
ALE, kiedyś przyjadę się spotkać, nawet bez strzelania 
- rafhie
- Grupa LFS
-
Przecież pisałeś że pcpów nie sprzedajesz
. Rozumiem że już sie nastrzelałeś ze śrutówki. Ja tak naprawde jeszcze nie wyzerowałem HW także wszystko przede mną w hft. Ale jutro jadę na piaski po boduszynie postrzelać z 9mm. Także troszke wiem czym to pachnie.
- Jabu
-
Nieeee, to nie tak. Pistolet wiatrówkowy to postawa a z palną to dopiero raczkuje
A ze sprzedażą lg300 w 16j to się jeszcze zobaczy... HFT też jest fajne, ja nikomu nie chce odbierać radości ze strzelania tej konkurencji, sam ja czerpałem przez 2 lata. Ale mnie osobiście się zmieniło :)
- Zagorek
- Grupa LFS
-
Nowe miejsce, inne oświetlenie, stresik itd. Ja w najbliższych dniach mam zamiar strzelić 40 ocenianych. Pełną 60 to nie wiem kiedy dam radę. Do zobaczenia niedługo
BMK 40, Steyr EVO 10
- Jabu
-
Jutro! Mam twoje szkiełko od manometru w kartuszu.
- rafhie
- Grupa LFS
-
No i dokonałem dzieła. Beeman naprawiony. Więc sie dorwałem do roboty. Strzelałem na dworze i troche pod słońce. W sumie zrobiłem 7 tarcz. Generalnie tragedia w granicach 70pkt ale dwie całkiem spoko jak na pierwszy raz pistoletem za 300zł.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
- Zagorek
- Grupa LFS
-
Ja mam problem z lewym łokciem (stłuczony mocno) i nie mogę strzelać z leżącej karabinkiem to cieszę się, że mam pistoleta :) Rafał ja to się do oceny nie pcham ale te dwie tarczki to nieźle ale u mnie lipa polegała na tym, że 3 tarczki dawałem radę a potem nawet nie próbowałem dalszych bo ręka latała jak galareta tym bardziej, że mój pistolet waży 1,38 dkg.
BMK 40, Steyr EVO 10
- rafhie
- Grupa LFS
-
No ręka dostaje troche po dupie :), ja jeszcze musze pompowac co strzał. Taki sport. Swojego beemana dociążyłem takze prawie 1kg waży. Chwyt raczej do oburęcznego strzelania. Na początek dobrze żeby sie w czarnym mieścić. Moze do zimy uda sie 90pkt pyknąć :)
meble kuchenne warszawa ceny