Mistrzostwa Polski HFT Łazy 20-21.05.2023
• Strona 2 z 2 • 1, 2
- rafhie
- Grupa LFS
-
Re: Mistrzostwa Polski HFT Łazy 20-21.05.2023
Cyk fik pach veni vidi nie vici
. W zasadzie większość wie jak jest w Łazach to nie ma sie co rozpisywać. Gdyby nie wiatr to w zasadzie tor pierwszego i drugiego dnia był banalnie prosty. KZty wielkie jak drzwi od stodoły. Było parę skosów które mnie pokonały ale to "kropla w morzu" . Na 80 figurek tylko jedna nie była dostępna z palika, zero wysokich łokci itp. Pomijam dosłownie 4bliskie pod ostrym kątem w dół. Wiatr był tak posrany że najlepiej było nie brać żadnych poprawek
. Nocnik bardzo fajna sprawa ale to tez wiecie
. Ale chyba najważniejsze że sie udało poznać parę nowych osób a gdyby nie leki to "sprężyniarze" by mnie wykończyli swoimi kolorwymi dekoktami. A na torze ( o ile mnie dobrze poinformowali ) pierwszego i drugiego dnia jedynki na kartach wpisywał mi sam prezes WHFTO
. Tomka Śliwę z pierwszego dnia zastąpiła Ala Zając. Także miałem super towarzystwo
. A wynik to 132pkt co dało 12 miejsce. Nocnik 36pkt. Na usprawiedliwienie dodam że drugiego dnia śrut pokrył się jakimś dziwnym nalotem co spowodowało drastyczny spadek prędkosci. Chrono na 6 stanowisk przed końcem pokazało 230ms. Po zawodach było juz 220-225ms. Przetarcie lufy z miejsca uleczyło karabinek i wróciło 238ms.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
- tompas
- Grupa LFS
Rafał chwała Ci że w ogóle pojechałeś. Wynik jaki jest każdy widzi, uważam, że Twój rezultat nie jest wcale taki zły. Przypomniałeś uczestnikom, że jeszcze LFS istnieje choć już ledwo dyszy przynajmniej w HFT.
Może jeszcze wybierzemy się razem na jakieś dwudniowe zawody. Tak trzymaj.
- Zagorek
- Grupa LFS
-
Brawo za start, pierwszy dzień bardzo ładnie. Aż dziwne, że tak tor ustawiony. Zawsze oprócz trudnego terenu ustawiali dużo różnych pułapek i wiatr zawsze tam mocno i dziwnie zawiewał. Grupę miałeś zacną.
BMK 40, Steyr EVO 10
Jeśli nie uwierzysz w to, że możesz wygrać, przegrasz zanim zaczniesz
Jeśli nie uwierzysz w to, że możesz wygrać, przegrasz zanim zaczniesz
- rafhie
- Grupa LFS
-
tompas napisał(a):Rafał chwała Ci że w ogóle pojechałeś. Wynik jaki jest każdy widzi, uważam, że Twój rezultat nie jest wcale taki zły. Przypomniałeś uczestnikom, że jeszcze LFS istnieje choć już ledwo dyszy przynajmniej w HFT.
Fakt. na widok koszulki Kilka osób się pytało co ze wschodnim frontem się dzieje. Jeszcze o Was pamiętają :)
- Jabu
-
No właśnie jak zobaczyłem Cię w koszulce na zdjęciu to też mi kilka wspomnień wróciło
Fajnie, że gdzieś to jeszcze widać :)
• Strona 2 z 2 • 1, 2